IMG_4207.jpg

BELLA-AURORA

Clairvoyant, Master Healer & SoulRealignment Practitioner.

Jeg er 45 år, og jeg har efterhånden været længe undervejs i min personlige og spirituelle udvikling. Jeg er født clairvoyant, og jeg erfarede allerede som barn, at jeg havde evner til at se og kommunikere med den anden side, og til at føle situationer og mennesker meget klart.

I 2010 begyndte jeg at arbejde seriøst med kanalisering og blev tildelt et åndeligt team af guider som kaldte sig, ‘The Brotherhood Of Beings’ og dette kære guideteam har trofast været med mig lige siden. Jeg bruger dette guide team når jeg healer, underviser, kanaliserer og arbejder i Akasha Arkivet.

Brotherhood Of Beings kommer ofte med ny viden og i 2020 startede de med at indvie og initiere mig i et nyt healings system som hedder ‘The Unity Path©’, og som jeg stadig er i gang med at downloade & udforske. 


Lid om mine uddannelser:

Som 24 årig startede jeg på en 2 årig Healer & Clairvoyant uddannelse og jeg har siden dengang arbejdet som behandler, vejleder og underviser. Jeg har siden den første uddannelse suppleret med andre uddannelser og overbygninger som fx, Terapeutisk Healer, Reiki Master Teacher, Kanaliserings uddannelse, Numerolog & SoulRealignment Practitioner.  

Jeg har gennem mit virke som spirituel vejleder, kanal og healer erfaret, at min primære opgave er, at hjælpe mennesker til at skabe kontakt til deres sjæl, og til at finde deres egen iboende sandhed, indre ro, styrke, selv accept & kærlighed.