healing

Kære sjæl

Vidste du, at alt hvad du har søgt efter hele dit liv, allerede findes inden i dig? 

Inden i dig findes en smuk verden af kærlighed, indre ro og visdom. 
Vi er nemlig alle født kærlige, harmoniske og fulde af potentialer. Efterhånden som vi vokser op og langsomt bliver påvirket af omverdenen, kommer vi længere og længere væk fra vores sjæls oprindelige tilstand, som er en tilstand af ren væren, glæde, kreativitet og kærlighed. Den gode nyhed er, at du med støtte og hjælp kan finde tilbage til denne tilstand, som aldrig har forladt dig. Denne naturlige og smukke tilstand ligger gemt inde i os alle, og den kan sagtens bringes frem og integreres med personligheden.

 
IMG_7092.jpg

Accept, Trust & Surrender

Din vej til indre frihed

Din sandhed, din vej og dit formål venter blot på at du vågner op, ser, undersøger, mærker, lytter og begynder at leve dit liv fuldt ud. Vi er nemlig ikke kun sat på jorden for at få uddannelse, hus, børn, ægtefælle og tjene penge. Vi er her i den grad også for, at lære os selv bedre at kende, og genkalde vores sjæls iboende sandhed, kærlighed og lykke. 
Jeg har gennem mit virke som spirituel vejleder og healer erfaret, at min primære opgave er, at hjælpe mennesker til at skabe kontakt til deres sjæl, og til at finde deres egen iboende sandhed, indre ro, styrke, selv accept & kærlighed.

Kopi af Kopi af Bella-Aurora-2.png

Client Testimonials

 
294981332_775931563821941_3050866260007113562_n.png

Soul Realignment - Akashic Record Reading
Lisbeth Nielsen

"Jeg har med stor taknemmelighed deltaget i clearings & Soul Realignment sessions hos Bella Aurora. Det har været en stor forvandling for mig. Jeg fik afklaret og opløst mange blokeringer, som mest af alt har betydet, at jeg føler mig mere frisat, mere mig selv. Lidt ligesom da jeg var barn. Jeg er blevet glad og ubekymret igen. Og på forunderlig vis oplevede jeg, at følelser og adfærd jeg har båret rundt på giver mening for mig, derved frisættelsen. Min hverdag er blevet forandret takket være disse sessioner og jeg er i hjertet dybt taknemmelig.