Sessions

Guidance, hjælp & støtte til din personlige og spirituelle udvikling

shutterstock_562793776.jpg

SoulRealignment - Akashic Record Reading

1999 kr

Din Akashic Record er en oversigt over alle de valg og handlinger, du har taget gennem alle de liv du har levet. Når du bestiller din session, giver du mig tilladelse til at gå ind i dine akashiske optegnelser og finde og fjerne de begrænsninger og blokeringer, der forhindrer dig i at leve dit nuværende liv i balance, glæde, kærlighed og overflod.

I løbet af denne session vil vi tale om, hvem du er på sjæleniveau, hvad er din sjæls essens og dine guddommelige gaver. Derudover vil jeg fortælle om de karmiske blokeringer der ligger i dit Divine Soul Blueprint og som bl.a kan medvirke til fx, økonomiske problemer, forholds og familieproblemer, dårligt selvværd, sundhedsproblemer og så videre. Jeg fortæller også om nogle af dine tidligere liv hvor din sjæl har skabt karmiske blokeringer, og det vil give dig en klarere forståelse af de forskellige livslektioner, som din sjæl har valgt at have og opleve i dit nuværende liv.

Vi har alle den frie vilje, og vi vælger konstant, hvordan vores liv skal se ud gennem de valg, vi træffer dagligt. Du vil stille og roligt forstå, hvordan både karma og livslektioner har fået dig til at tiltrække dine nuværende livsforhold og gentagne mønstre.

Vi taler også om, hvordan nye positive valg kan ændre din nuværende vej, og hvilke nye valg der vil være ideelle for dig.

HVAD SÅ EFTER SESSIONEN?

I sidste ende er det dit og kun dit ansvar, at integrere de ændringer som denne clearing skaber for dig. Det starter bl.a med at træffe nye valg og tage skridt mod den ændring du ønsker i dit liv.

Efter clearingen vil du føle en slags nulstilling, og det er fordi dit Divine Soul Blueprint er blevet clearet(renset), og du nu har fuld adgang til vital livs energi. I ugerne efter clearingen er det vigtigt, at du arbejder med at træffe nye valg for dig selv og du skal vide, at det også vil være meget lettere at tage de nye skridt og træffe nye positive valg på grund af clearingen.

Varighed 1 1/2 time 

Image by todd kent

Akashic Property Clearing

995 kr

Via Akasha Arkivet og mine åndelige guider stiller jeg ind på energien i dit hjem og undersøger om der er noget, der blokerer dit flow og adgang til overflod. Jeg kan se om der negative tankeformer, såvel som ånder og portaler i dit hjem og når det er lokaliseret fjerner jeg det via en clearing i akasha arkivet. Energien i dit private hjem er super vigtig, og det er bl.a den energi som kan gøre dig rask eller syg. Det er også denne energi som er med til enten at støtte dig i at manifestere det liv du ønsker, eller holde dig tilbage og bremse dit flow.

Hvis du har har modtaget den personlige akasha reading kan det være en fordel også at bestille en hus renselse umiddelbart efter, således at du er maks støttet i din clearing og nye energi.

Du kan dog også bestille en hus renselse uden at få en personlig reading. 

HVORDAN FOREGÅR DET?

Denne session er via mail. Du booker sessionen og så skal du regne med 1-2 ugers ventetid alt efter travlhed. Du får svar fra mig via mail hvor jeg skriver hvad jeg har fundet og clearet fra din bolig. Der er ikke noget du selv skal gøre. 

 

shutterstock_1338802055.jpg

Channeled Reading

1195 kr

Har du brug for at få en større forståelse af dig selv og dit liv? 

​Har du spørgsmål som fx: 

Er jeg på rette vej?

Er der noget jeg overser?

Hvad bør jeg være opmærksom på?

Hvordan forbedrer jeg mit kærlighedsliv eller arbejdsliv?

Hvad indholder min sjæl og hvad er den her for at udrette?

  

Sandhed, vej og formål er temaer der ofte arbejdes med i kanalisering, og derfor er det en rigtig god hjælp til personlig og sjælelig udvikling. Nogle gange har vi mennesker brug for et kærligt skub, så vi kan begynde at leve det liv vi var ment til at leve, og her er kanalisering det perfekte værktøj. 

Under en session kan du stille spørgsmål til Bella-Aurora's team af åndelige vejledere og få belyst det, du måske allerede tænkte, men ikke turde tro på. Det kan give dig en større forståelse af dig selv og dit liv, og du kan få vist nye sider og muligheder, du ikke troede du havde. 

At få en kanalisering er den bedste gave du kan give dig selv, og de fleste mærker at deres liv efterfølgende ændrer sig til det bedre. Det kan være en fordel at gå i forløb med kanalisering, og gøre brug af den fantastiske vejledning og energi de åndelige vejledere tilbyder.

Kanalisering egner sig ikke til dig som blot ønsker et ja/nej svar på dit spørgsmål. Det er heller ikke for dig som ikke er villig til at kigge på, hvad der ligger bag dine eventuelle problem stillinger eller mangel på flow i dit liv.

Varighed 1 time

Guddommelig Healing

Clearing - 1 døgn

999 kr

Du vil have gavn af, at få yderligere clearings mellem dine akashic record sessioner. Clearing vil hjælpe dig med bedre, at integrere det energiskift der sker i dig efter en reading, det vil styrke din udrensning og hjælpe dig med at slippe de dybere liggende karmiske blokeringer. 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at booke denne session selvom du ikke modtager akashic record sessioner. 

HVORDAN FOREGÅR DET?

Du skal ikke foretage dig noget udover, at du i din bevidsthed ved, at der arbejdes på dig. Jeg sætter clearingen i gang og energien arbejder så på dig henover 1 døgn. Jeg skriver en sms til dig når jeg starter sessionen, og så igen når den er slut. 

 

Healing Touch Therapy_1

Guided Healing

855 kr

I denne session mødes vi online og jeg guider dig gennem healingen med både vejrtrækning, afspænding og visualisering. Vi taler sammen både før og efter. Før vi starter healingen taler vi sammen om, hvad du ønsker healing for. Efter sessionen gennemgår vi din oplevelse og eventuelle spørgsmål.

Healing kan benyttes til både fysiske og psykiske problemer. 

Varighed 1 time